Wanneer elke seconde telt

Bijscholing Instructeurs

Instructeurs die zijn opgeleid door onze stichting, worden ingeschreven in
het centrale register van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR). Dit is een gecertificeerd instituut. Om ingeschreven te blijven in dit register, dient minimaal een keer in de twee jaar een bijscholing gevolgd te worden.
De Stichting Reanimatie Noord Nederland organiseert hiertoe eenmaal per jaar een bijscholing voor de door haar opgeleide instructeurs. Indien er ruimte over is, kunnen ook elders opgeleide instructeurs deze bijscholing volgen.

Ook dit jaar organiseert de Stichting Reanimatie Noord Nederland  een bijscholingsdag voor haar instructeurs/instructrices reanimatie. De bijscholing staat gepland  op  zaterdag 14 november 2020.

Iedere instructeur, opgeleid door de Stichting Reanimatie Noord Nederland, krijgt hiervoor per email een uitnodiging. Ook is het mogelijk om als groep (binnen uw instelling) een bijscholing aan te vragen. Neem hiervoor contact op met ons op.

Het definitieve programma is op dit moment nog niet bekend. Echter, zoals u van ons gewend bent, zal ruim aandacht worden besteed aan de praktijk en zal er in ieder geval een competentietest worden afgenomen.

NB: Het bijwonen van de bijscholing heeft een verplichtend karakter. Wanneer u langer dan twee jaar geen bijscholing heeft gevolgd zult u worden uitgeschreven uit het CoSy (Course System) van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR).

Aanmelden