Wanneer elke seconde telt

Herhalingscursus Basale Reanimatie inclusief AED in Groningen

Ja, ik wil levens kunnen blijven redden!

De herhalingscursus is voor reeds gecertificeerde cursisten Basale Reanimatie die niet langer dan één jaar geleden een basiscursus of herhalingscursus hebben gevolgd.

Op het officiële certificaat dat u na het succesvol volgen van de cursus kunt downloaden via uw ERC account, wordt de datum vermeld waarop u het certificaat hebt behaald. Om u reanimatievaardigheden te behouden dient binnen één jaar een herhalingscursus gevolgd te worden. U ontvangt dan weer een nieuw certificaat. Na één jaar dient u weer een basiscursus te volgen. herhalingscursus.

De cursuskosten zijn vaak te declareren bij uw ziektekostenverzekeraar, mits u voldoende aanvullend verzekerd bent. Raadplaag hiervoor uw ziektekostenverzekering.

9 november, 16 november en 20 november staan herhalingscursussen  gepland aanvang 19 uur (voorkeur aangeven mag op aanmeldformulier)

2024:                                                                                                                                    4 april, 9 april, 15 april, 17 april en 25 april

8 mei, 16 mei,23 mei en 29 mei

Meer data volgen (voorkeur kunt u aangeven op aanmeldformulier)

evt op locatie (in company) groepen mogelijk in overleg

 

 

 

 

Aanmelden

De herhalingscursus reanimatie werd op leuke manier gebracht waarbij de docent ons ‘levensechte’ situaties voorschotelde die ons tot actie aanzetten. De aandacht voor het waarom van de verschillende handelingen werd als prettig ervaren en helpt om het beter te onthouden.

Door:

Zeer positief over de gevolgde  reanimatiecursus. Goede verhouding tussen theorie en praktijk, communicatieve en prettige trainer.

Door:

Op 11 januari 2017 heb ik voor de derde keer mijn reanimatie diploma herhaald bij Reanimatie Noord Nederland.

Ik studeer momenteel hbo verpleegkunde en ik moet voor mijn stages jaarlijks mijn reanimatie diploma halen. Ik ben zeer tevreden over de opfriscursussen, met name de laatste cursus die door een intensive care verpleegkundige werd gegeven.

De instructeur gaf meer diepgang in de theorie over waarom we op een bepaalde manier handelen. Erg leuke les!

Door:

De cursus is prima verlopen. Nieuwe dingen geleerd, zoals hulp bij reanimatie m.b.v. de telefoon. Hopelijk zijn de batterijen van de telefoon in betere conditie dan de patiënt. Zakelijke en prettige cursus.

Door:

Leuke en aardige cursusleider met soms een grapje. Dat geeft een ontspannen sfeer En dat is prettig, aangezien iedereen elkaar niet kent maar later op de avond wel samen moet werken en toch ook een klein toneelstukje moet doen.

De stof is duidelijk.

Tot een paar jaar geleden werd er regelmatig een cursus gegeven door medewerkers uit de praktijk en met ervaring met reanimeren (zoals mensen van brandweer/ambulance). Naast de theoretische kennis, gaven zij ook altijd wat ‘extra’s’ mee. Dat is iets wat ik wel mis.

De groep was wat aan de grotere kant (ongeveer 8 a 9 deelnemers) waardoor we in 2 groepjes werden ingedeeld. Dat maakt dat de cursusleider in z’n eentje niet op 2 reanimatie-oefeningen tegelijk kan letten. Medecursisten maakten soms kleine fouten, die niet altijd werden opgemerkt daardoor.

Door:

Wij hebben met ons personeel een zeer leerzame cursus in een open sfeer, waarbij naast theorie ook de praktijk zeer centraal werd gezet. Er was veel ruimte om te oefenen en vragen te stellen.

Duidelijk dat de docent veel ervaring had en dit goed wist over te brengen door aan te sluiten bij de verschillende niveau’s van kennis binnen ons team.

Op een schaal van 1-10, een 9.

Door: